Kryštof zahrají na univerzitách

Vydáno 13.03.2009 | autor: PR

Kryštof chystají pro svoje jarní turné opět něco nového. Krajčo a spol. objedou v druhé polovině března sedm univerzitních aul a své skladby převedou do folkových aranží.

Kryštof zahrají na univerzitách Kryštof zahrají na univerzitách

Skupina Kryštof všechny skladby upraví do folkových aranží. Ty nejlépe charakterizují počátky jejich hudební tvorby, kdy začínali jako folk-punková kapela. Návštěvníci tour se tak dočkají nejednoho hudebního překvapení a na povrch se jistě prodere i několik nových písní. Všechna vystoupení doprovodí speciálně připravené videoprojekce. Z každé zastávky šňůry a její přípravy navíc vznikne videozáznam, kterým bude provádět vždy jeden ze členů skupiny.


První video se však objeví ještě před začátkem turné, přinese záběry z veřejné zkoušky a příprav v Havířově, rozhovory na téma jak se kapela na turné těší, co nabídne na koncertech a také ochutnávky několika písniček. Na koncertech kromě písní dostanou prostor i studenti pro své otázky, „zkoušení“ nebo pro rozhovor s Richardem Krajčem či kapelou. t-music Kryštof tour odstartuje 17. března na ostravské univerzitě a poslední sedmá zastávka je naplánována na pátek 27. března v prostředí Západočeské univerzity v Plzni. Více podrobností najdete na www.t-music.cz/krystof.

zdroj: 100promotion
zavřít