Filmy o agentu Bourneovi na Blu-Ray

Vydáno 16.03.2009 | autor: Filmopolis.cz

Série tří fimů o agentu Bourneovi vychází nyní v HD rozlišení na Blu-Ray. Držitel Ceny Akademie®. Matt Damon září v hlavní roli akcí nabitých, vzrušujících a působivých filmech.

Filmy o agentu Bourneovi na Blu-Ray Filmy o agentu Bourneovi na Blu-Ray

Agent bez minulosti (Blu-Ray)

Byl skvělou zbraní, než se stal sám terčem. Jedné bouřlivé noci vyloví italská rybářská loď z moře, spíš mrtvého než živého. V zádech má kulky a pod kůží štítek s číslem bankovního konta ve švýcarské bance. Víc nic. Když mu konečně vrátí vědomí, nic svým zachráncům o sobě nedokáže povědět. Trpí naprostou ztrátou paměti. Postupně zjišťuje, že ovládá bojová umění, domluví se v několika jazycích a že si poradí s každou zbraní . To signalizuje velice nebezpečnou MINULOST. Ale kdo a proč ho chtěl zabít, si vybavit nedokáže. V curyšské depozitní schránce, kam se vydá, jakmile loď přistane, nalezne hned několik cestovních dokladů, závratně vyxsokou hotovost, automatickou pistoli a jméno Jason Bourne s pařížskou adresou. I když o sobě stále nic neví, pochopí záhy, že lidé, kteří ho znají, usilují o jeho život. A tak Marii, první dívce, kterou potká, nabídne 10000 dolarů za cestu do Paříže. Teprve tady, s pomocí Marie, jejíž život převrátil vzhůru nohama, začíná skládat první kamínky do mozaiky své MINULOSTI ...

Bournův mýtus (Blu-Ray)

V roce 2002 se ve filmu AGENT BEZ MINULOSTI podle románu Roberta Ludluma objevil nový hrdina: profesionální zabiják, který se pokouší oživit svou paměť a prchá před pronásledujícími stíny ze své minulosti. V napínavém a spletitém thrilleru se výrazně herecky předvedl Matt Damon jako agent Jason Bourne. Jason Bourne se teď na plátno vrací v pokračování. Před dvěma lety se domníval, že své minulosti utekl. Nyní ho minulost opět dohání. Bourne a Marie (Franka Potente) dál žijí v anonymitě. Bournea ženou noční můry a vzpomínky. Vláčí Marii z města do města. Snaží se být vždy aspoň krok před hrozbou, kterou tuší v každém pohledu i v každém telefonním "omylu", před nebezpečím, které očekává v každé vteřině. Ale ohrožení jej do světa, z něhož chtěl uniknout, neustále vrací. Když se v poklidné vsi, která je jejich dočasným domovem, objeví tajný agent, Bourne s Marií místo rychle opouštějí. Začne nová globální hra na kočku a myš a Jason Bourne se musí vrátit ke své minulosti, i když tajná operace Treadstone, která vytvářela profesionální zabijáky, už skončila. Před lety Bourneovi řekli, že nesmí s nikým navázat kontakt. Minulost se přihlásila sama. Měli ho nechat na pokoji.

Bourneovo ultimátum (Blu-Ray)

Držitel Ceny Akademie®* Matt Damon se vrací v roli nájemného zabijáka Jasona Bournea. Přestože ztratil paměť i tolik milovanou osobu, neohroženě uniká spršce kulek, které po něm pálí nová generace těch nejlepších profesionálních vrahů. Ti sledují každý jeho pohyb a nezastaví se před ničím, jen aby mu zabránili odhalit jeho pravou totožnost. Bourneovo ultimátum přináší infarktové akční scény, extrémní kaskadérské kousky a jedinečné vzrušení. Filmová kritika ho právem považuje za „nejlepší akční film posledních desetiletí“ - Maxim Držitel Ceny Akademie®* Matt Damon se vrací v roli nájemného zabijáka Jasona Bournea. Přestože ztratil paměť i tolik milovanou osobu, neohroženě uniká spršce kulek, které po něm pálí nová generace těch nejlepších profesionálních vrahů. Ti sledují každý jeho pohyb a nezastaví se před ničím, jen aby mu zabránili odhalit jeho pravou totožnost. Bourneovo ultimátum přináší infarktové akční scény, extrémní kaskadérské kousky a jedinečné vzrušení. Filmová kritika ho právem považuje za „nejlepší akční film posledních desetiletí“ - Maxim.


 
Koupit filmy na Filmopolis.cz
zavřít