Mono přivezou bouři zvuků

Vydáno 19.03.2009 | autor: PR

Japonské postrockové kvarteto vystoupí v úterý 7. dubna v pražském Paláci Akropolis, kde představí svou novou desku.

Mono přivezou bouři zvuků Mono přivezou bouři zvuků

Mono během svých tří koncertů v Česku dokázali, proč je s fanoušky pojí tak těsné pouto. Jejich hudba je totiž nesmírně působivou a osobně pojatou formou komunikace: kapela, která nepoužívá zpěv, se ve svém projevu dotýká posluchačů tak těsně, jako jen málokterá formace podobného žánru. Dlouhé a gradující skladby Mono oscilují něžnými a křehkými tóny, které se vzápětí rozmáchnou do gigantické zvukové exploze, aby se opět zádumčivě ponořily pod mořskou hladinu.


Mono jsou jako neklidný živel. Svou novou desku Hymn To The Immortal Wind nahrála kapela opět v produkci Steva Albiniho (Nirvana, PJ Harvey, Page + Plant, Pixies ad.) a nyní se Mono potřetí vrací do Paláce Akropolis, kde při svých dvou předchozích zastávkách vyrazili většině posluchačů dech naléhavostí své koncertní show.

Před Mono vystoupí jako exkluzivní host Troy Von Balthazar, americký písničkář usazený ve Francii a hlas legendárních Chokebore, které si jako předkapelu na jednom ze svých posledních turné vybrala slavná Nirvana. Pro Troye bude vystoupení s Mono jeho českou sólovou premiérou.

zdroj: Silver-Rocket
zavřít