Support Lesbiens našli bubeníka

Vydáno 14.04.2009 | autor: PR

Support Lesbiens jsou opět kompletní. Po Svatopluku Čechovi, který počátkem března skupinu opustil kvůli svému angažmá u FOKu, za bicí usedne Zbyněk Raušer.

Support Lesbiens našli bubeníka Support Lesbiens našli bubeníka

Kapela se tentokrát rozhodla neoslovovat známé bubeníky, ale vsadit na veřejný konkurz, jehož se mohli zúčastnit opravdu všichni vážní zájemci o tento post. Z původně plánovaného jednoho dne se pro velký zájem konkurz nakonec prodloužil na tři dny, během kterých si se Supporty zahrálo na osmdesát bubeníků, včetně tří dívek. „Byli jsme velmi mile překvapeni už samotným zjištěním, kolik je v Čechách opravdu dobrých bubeníků a všem, kteří se konkurzu zúčastnili, bychom chtěli poděkovat. Zbyněk je výborný muzikant a veliký sympaťák, který se fanoušků bude určitě líbit,“ hodnotí svého nového spoluhráče Hynek Toman.


Zbyněk Raušer: „Support Lesbiens sleduju už léta, jejich hudba se mi vždy líbila. Z výsledku konkurzu mám tak pochopitelně velkou radost a těším se na společné hraní. Chtěl bych ale poděkovat také svým bývalým kapelám, které mi tenhle krok umožnily.“ Svůj koncertní křest se Support Lesbiens si Zbyněk Raušer odbude již za necelý měsíc ve Znojmě. Poté na kapelu čeká festivalové léta a na podzim klubové turné.

zdroj: Support Lesbiens
zavřít