Dance Music Awards znají vítěze

Vydáno 23.04.2009 | autor: PR

Vyhlášení vítězů letošního rošníku ankety Dance Music Awards proběhlo 10. dubna v pražském Abatonu. Mezi oceněnými nechybí Lucca nebo Monkey Business.

Dance Music Awards znají vítěze Dance Music Awards znají vítěze

Prvenství v nejsledovanější kategorii DJ roku obhájila Lucca, která získala 2291 bodů. V těsném závěsu za ní se umístil Michael Burian, který získal pouze o 150 bodů méně. První trojku českých Top DJs uzavírá Laydee Jane se ziskem 1270 bodů.


V kategorii Česká skupina/projekt/producent roku zvítězili po druhé za sebou Monkey Business. Na předávání vystoupili jejich členové Roman Holý a Matěj Ruppert a předvedli skvělou show za přispění členů jejich dalšího projektu G-point Hunters. Druhou příčku obsadila skupina Skyline a první trojku uzavřel Michael Burian, tentokrát reprezentující svou producentskou tvář.

Klub roku obhájil pražský klub Roxy, nově následovaný dalším pražským klubem Mecca a ostravským klubem Fabric. Pravidelnou klubovou párty se stala putovní noc djů Tommyho Rogerse a Peeta Dirty Dancing, za ní se umístila noc Meccamix a jako třetí skončila trancová párty klubu Fabric 3G. Titul Mega akce roku si podruhé za sebou odvezla Sensation White a Festival roku Summer of Love, které se mimochodem nově stěhuje z Pardubic do Hradce Králové.

Nepovinné kategorie dopadly takto: promotér – Aleš Bleha, fotograf – Vítek Höfer, zahraniční DJ – Tiësto, zahraniční projekt / producent – Armin van Buuren, album – In search of sunrise 7 (Tiësto), hudební styl – trance.

zdroj: www.dancemusicawards.cz
zavřít