Legendární Peugeot 206 v nové podobě

Vydáno 18.05.2009 | autor: PR

V březnu letošního roku obohatila značka Peugeot svoji nabídku o model 206+, jenž je odpovědí na očekávání zákazníků hledajících osvědčený, moderní, přitažlivý a cenově dostupný vůz. Peugeot 206+ je pokračovatelem řady 206, která od svého uvedení v roce 1998 zaznamenala ve světě téměř 6,5 miliónů vyrobených automobilů.

Legendární Peugeot 206 v nové podobě Legendární Peugeot 206 v nové podobě

Silný a robustní vnější styl nového vozu je inspirován modelem 207 a navazuje na design nejnovější modelové řady Peugeot. Jeho interiér je propracovaný, s novou palubní deskou oblých tvarů a se stylovými dekorativními prvky připomínající svět motocyklů. Nová kapota, nová mřížka přední masky a nové světlomety zvýrazňují a utvrzují osobitost vozu. Jeho rozměry zdůrazňují především dynamiku a vyváženost siluety a zachovávají dvě základní přednosti: kompaktnost a ovladatelnost. Model 206+ přebírá vyzkoušené a výkonné podvozkové části svého předchůdce, které jsou zárukou optimálního poměru pohodlí k jízdním vlastnostem.

Nový benzinový motor 1.1 o výkonu 44 kW, pohánějící 206+, umožňuje vytvořit v segmentu zajímavou vstupní nabídku, úspornou při koupi i používání. S hmotností nižší než 1000 kg a propracovanou aerodynamikou je model 206+ s tímto motorem připraven k mnohostrannému využití. Jednoduchá modelová řada se skládá z úrovně URBAN, která je k dispozici ve dvou siluetách - třídveřové a pětidveřové. V rámci akční nabídky je pětidveřový Peugeot 206+ s klimatizací a rádiem nabízen za cenu od 251 900 Kč.

zavřít