Reggae Meeting rozkolébá Točník

Vydáno 22.05.2009 | autor: redakce

Poslední květnový víkend proběhne už 9. ročník festivalu Reggae Meeting, na kterém se představí řada talentů jak z domácí, tak zahraniční scény.

Reggae Meeting rozkolébá Točník Reggae Meeting rozkolébá Točník

Festival Reggae Meeting proběhne letos opět na louce pod středověkým hradem Točník. Již klasicky budou součástí festivalu tři ozvučené scény – koncertní pódium, dancehall a v neposlední řadě oblíbený Dub station, který bude díky R.I.Z.L.A. Sound takřka kompletně v německé produkci. Hlavním tahákem festu bude King Kalabash z Martiniku, který je v Čechách již dobře známý hlavně svým spojením se jmény Big Famili a United Flavour. Na Reggae Meetingu představí premiérově svůj set s pražskou kapelou Riddimshot.


Z Německa dorazí jamajský zpěvák Joseph “Blue” Grant & Still Cool Band, který už loni okouzlil svou sbírkou klasického roots reggae. Z Berlína přijede pozoruhodný projekt Brain Theft, který mixuje elektroniku, dub a ambient. Z domácích umělců vystoupí Mr. Cocoman & Solid Vibes, kteří letos příjemně překvapili novým EP. Nebudou chybět ani „staří známí“ v podobě Bug&Dub, Urban Bushman, Ting feat. Afrodisiak nebo Tribetown. Kompletní seznam všech interpretů a potřebné informace najdete na oficiálních stránkách festivalu www.reggaemeeting.net.
zavřít