Let It Roll zveřejnil kompletní line-up

Vydáno 14.06.2009 | autor: PR

Na druhý ročník nejoblíbenějšího drum & bassového open airu dorazí tucet zahraničních jmen v čele s hvězdami jako Andy C, LTJ Bukem nebo Ed Rush.

Let It Roll zveřejnil kompletní line-up Let It Roll zveřejnil kompletní line-up

Páteční noc nabídne na hlavní Innovation stagi nejlepšího drum & bassového DJe planety, Andyho C (doprovod MC GQ) a hitové duo z jeho vydavatelství Ram: Chase & Status, které nedávno podepsalo exkluzivní kontrakt s Mercury Records. Dále se předvede raggajungleový guru Congo Natty se zpěvákem Daddy Freddy a holandský projekt Noisia. Z českých zástupců si užijete dvojice Pixie & Suki z Tele2Beatz a Nitropank (Nitrous & 2K) ze Shadowboxu. Za Drumandbass.cz se představí Beast 67.


Radio 1 Take Control stage se zaměří na klidnější a deepový drum & bass s headlinery Commix, tvůrci nejlepšího alba roku 2007 (Call To Mind) a Spectrasoul, kteří na úspěch Commix skvěle navazují. Těšit se dále můžete na slovenského Smoteho, jenž se nedávno začlenil do rodiny labelu LTJ Bukema – Good Looking, představí se i jeho dva kolegové Gabanna a Clive. Z českých DJs zahrají IM Cyber (doprovod MC OneTwo), Deadly Viperz, Rudeboy, Kubatko, Danoo, Terqua, Soldik a Lookshot.


V sobotu přinese program hlavní stage intelligent drum & bass v podání dua LTJ Bukem & MC Conrad, tvrdší a temnější rytmy od pardálů Ed Rush & Optical, ale také set na tři gramofony plný hitů od Cyantific z Hospital Records. České barvy reprezentují Ghonzales a DJs ze Shadowboxu: Koogi, Philip TBC (doprovod MC Vaant) a Sweg. Druhé pódium láká na tvrdší odnože zlomenin ovlivněné technem, a to nejen díky headlinerům. Těmi budou Audio a Temper D, o pořádnou jízdu se ale rovněž postarají X.Morph, Morebeat, Rido, Bifidus Aktif & Thiew, JJ Jumbo, M4Y4, ahZ (doprovod MC Toshi), Zwooky a Ozone.


Třetí stage bude pod taktovkou Wakata baru, který patří k nejstarším pražským místům, kde si lze každý den posedět a poslechnout DJe hrající různorodé styly. Nejinak tomu bude i na Let it Rollu: celá stage pojede non-stop od pátečního večera do nedělního rána a nabídne převážně breakbeat, dubstep, reggae, hip hop, chill out a experimental beats. Kromě tří živých projektů se představí několik desítek DJs, kteří ve Wakatě pravidelně hrají a doplní je i posily ze zahraničí - Let it Roll tedy bude sešlostí celé "Wakatí" rodinky.

Více informací o festivalu Let it Roll, který proběhne 24. a 25. července v Pískovně Oplatil ve Starých Ždánicicích u Pardubic, naleznete na stránkách www.letitroll.cz.
zavřít