Let It Roll: festival zlámaných beatů

Vydáno 23.06.2009 | autor: PR

Druhý ročník českého drum & bassového festivalu Let It Roll letos připadá na víkend 24. a 25. července. Line-up obsahuje tucet zahraničních hvězd v čele s Andy C, LTJ Bukem & MC Conrad nebo Ed Rush.

Let It Roll: festival zlámaných beatů Let It Roll: festival zlámaných beatů

Prostor pískovny Oplatil ve Starých Ždánicích u Pardubic nabídne tři pódia – hlavní Innovation stage, Radio 1 Take Control stage a Wakata bar stage. Komu už nebudou stačit síly k tanci, může odpočívat na písečné pláži u vody, která je od areálu coby kamenem dohodil. Let it Roll open air ve dvou dnech představí světová DJská esa, drum & bassové legendy, populární producenty i zástupce okrajových žánrů. Dočkáte se setů od Andy C (v doprovodu MC GQ), Cyantific nebo Chase & Status, ale i temněji laděných rytmů od Noisia, Ed Rush & Optical, Audio a Temper D.


Pro milovníky deepového soundu a hudby s prvky jazzu a funku budou hrát LTJ Bukem & MC Conrad, Commix a Spectrasoul. Fanouškům reggae a raggajungle pak udělá radost Congo Natty se zpěvákem Daddy Freddy. Na české taneční scéně se pojem Let it Roll objevil již v roce 2003 (prostor Abaton, hrad Točník atd.). Na první ročník open air festivalu vloni dorazilo přes 3000 návštěvníků.

zdroj: www.letitroll.cz
zavřít