Moby přiveze na Sázavu nové album

Vydáno 29.06.2009 | autor: redakce

Moby vydá koncem června nové album Wait for Me. České publikum ho živě uslyší na O2 Sázavafestu, který proběhne od 30. července do 2. srpna ve středočeském Kácově.

Moby přiveze na Sázavu nové album Moby přiveze na Sázavu nové album

Máme velikou radost, že si Moby vybral pro zastávku v rámci svého evropského turné v České republice zrovna O2 Sázavafest. Je to doposud největší hvězda v historii našeho festivalu, která se nepochybně stane hvězdou roku pro všechny české příznivce taneční scény,“ uvedl šéfdramaturg festivalu Pavel Kloupar. Velký úspěch slavil Moby v roce 2002 s albem 18. Po třech letech vyšel počin Hotel a za další tři roky Last Night. V úterý 30. června má vyjít novinka pod názvem Wait for Me, kterou Moby natočil ve svém domácím studiu.


Má se na ní objevit více ambientu a komorní atmosféry. Prvním singlem je Pale Horses, který zazní vedle již zažitých hitů i na českém O2 Sázavafestu 1. srpna v Kácově. Vedle Mobyho se na čtyřdenní kulturní maratón na O2 Sázavafest chystají hudební hvězdy jako skotský zpěvák Jimmy Somerville, který přijede do Česka vůbec poprvé, funky-acid-jazzová legenda Freak Power založená dvojicí Norman Coook alias Fatboy Slim a Ashley Slater, či německá rocková hvězda Die Happy v čele se zpěvačkou Martou Jandovou.

zdroj: EMI
zavřít