Everydays nabízí muziku zadarmo

Vydáno 30.06.2009 | autor: PR

Label Everydays nabízí na prázdniny spoustu muziky za žádné peníze. Dva nové projekty, FNTM a Gruzo, právě vydaly svá alba, která poskytly volně ke stažení.

Everydays nabízí muziku zadarmo Everydays nabízí muziku zadarmo

FNTM je zpátky a prezentuje se novou deskou, která sice ve světle jeho předchozí tvorby může působit nezvykle, ale o to zajímavější její poslech je. Kreativní přetlak se rozhodl ventilovat nikoliv dalším instrumentálním albem, ale mashupovou kompilací, ve které neoblékl staré skladby pouze do nového kabátu, ale přišel s celou módní kolekcí.


Druhou deskou, kterou máte možnost si stáhnout, je Gruzův Soursoul. Přestože už název leccos napovídá, prozradíme, že se jedná o temnější trip hopem kořeněné album. Gruzo míchá exoticky znějící samply do tmavých, melancholických koláží. O křupavý mix a mastering se postaral tradičně Ondřej Žatkuliak. Obě dvě desky si můžete zdarma stáhnout na www.everydays.eu.


Na přelom léta a podzimu letošního roku máme naplánované další dvě desky,“ nastiňuje plány label. „Tou jednou bude kompilace plná instrumentálních treků. Kromě labelových hráčů se zde objeví produkce od lidí jako DJ Jazzy, DJ Fatte, Side9000, Kenny Rough, Sinuz a další. Druhou deskou je očekávané album skupiny De Zrechts, ze kterého vám brzy dáme ochutnat první singl.

zdroj: Everydays
zavřít