Rock For People startuje tento pátek

Vydáno 02.07.2009 | autor: PR

Ve dnech od 3. do 6. července se v Hradci Králové představí Placebo, Arctic Monkeys, Bloc Party, Ska-P, The Kooks, Hadouken! a mnoho dalších. Organizátoři slibují špičkové zázemí.

Rock For People startuje tento pátek Rock For People startuje tento pátek

Největší stage, na které vystoupí například Arctic Monkeys a Bloc Party, se se svou třicetimetrovou šířkou blíží k těm největším evropským pódiím. Díky zvukovému systému L’acoustic, který dlouhodobě patří ke světové špičce (do ČR ho přivezli např. před pár dny Depeche Mode), s přehledem splňuje nároky zahraničních hvězd.


Druhé z hlavních pódií získalo kompletně oplachtované zastřešení a půjde opět o stavbu s téměř třicetimetrovou šířkou a dokonce patnáctimetrovou výškou. Splní tak nejnáročnější požadavky Placebo nebo SKA-P. O zvuk se postará nejnovější vybavení značky D&B. Další stageí bude velkokapacitní stan s dvěmi pódii, kde vystoupí například Static-X a Vypsaná fixa. Letošní Rock For People nabídne celkem sedm pódií.

K dalším zvučným jménům na programu letošního Rock for People patří indie-písničkáři The Kooks, nurave divoši Hadouken!, Gogol Bordello, The Bouncing Souls, Ignite, Comeback Kid, Defeater, Therapy? a mnoho dalších. Chybět nebude samozřejmě ani domáci špička.

zdroj: Rock For People
zavřít