Brutal Assault láká na Biohazard

Vydáno 04.07.2009 | autor: PR

Festival Brutal Assault, který se koná 6. až 8. srpna ve Vojenské pevnosti Josefov u Jaroměře, nabídne obnovené Biohazard, Immortal, Opeth, Ulver a řadu dalších.

Brutal Assault láká na Biohazard Brutal Assault láká na Biohazard

Mezi nejočekávanější vystupující patří kultovní americká formace Biohazard, která se vrací na pódia ve své původní sestavě tak, jak ji známe z počátku devadesátých let, kdy spoluurčovala vývoj HC/metalové scény. Mezi další taháky lze zařadit norskou blackmetalovou legendu Immortal, progresivní seveřany Opeth, exkluzivní vystoupení norské avantgardní formace Ulver, projekt Petera Tägtgrena Pain, thrashové krále Testament, mexikánské šílence Brujeria, hardcoristy Madball, deathmetalovou mašinu Suffocation nebo metalcoreové Walls of Jericho.


Festivalové městečko dozná několika změn. V kempu vznikne hlídaná sekce, přibude pekárna s kavárnou, z areálu se organizátoři pokusí přesunout do kempu velkokapacitní sprchy a celková plocha ke stanování bude rozšířena až na vedlejší louky. Co se týče samotného areálu, tak změn dozná především přírodní tribuna, na níž přibudou nové lavičky s přímým výhledem na obě dvě pódia.

zdroj: Obscure Promotion
zavřít