Tomáš Klus pracuje na nové desce

Vydáno 16.07.2009 | autor: redakce

Tomáš Klus pracuje ve studiu na novém albu, které se dostane na pulty obchodů letos v říjnu. Ve stejným měsíc vyrazí zpěvák na koncertní turné.

Tomáš Klus pracuje na nové desce Tomáš Klus pracuje na nové desce

Tomáš Klus v těchto dnech připravuje druhé autorské album ve studiu Dalibora Cidlinského. Novou desku nahrává společně s kytaristou Jirkou Kučerovským, který ho doprovází na koncertech. V těchto dnech přichází do českých rádií první singl s názvem VeSmíru, který v srpnu dostane i svoji „video-podobu“. Nové album připravuje k vydání na říjen, kdy také Tomáš vyráží na své první oficiální turné po menších sálech a klubech ČR. Koncert a křest alba se uskuteční 26. 10. v Praze ve Švandově divadle.


Koncem prázdnin, konkrétně 30. 8., bude Tomáš speciálním hostem koncertu zpěvačky Jany Kirschner, která vystoupí po šesti letech v Praze v Lucerna Music Baru. Tomáše Kluse můžete vidět na folkovém festivalu Strážnice, dále na Benátské noci, Sázavafestu, Stodole M. Tučného a mnoha dalších letních festivalech. Podrobnosti o koncertech najdete na oficiálních stránkách www.tomasklus.cz.

zdroj: Sony Music
zavřít