Zpěvák Linkin Park má bokovku

Vydáno 27.07.2009 | autor: PR

Chester Bennington, zpěvák nu-metalové party Linkin Park, finišuje album své nové skupiny, která se jmenuje Dead By Sunrise.

Zpěvák Linkin Park má bokovku Zpěvák Linkin Park má bokovku

Skupinu tvoří Bennington (zpěv), kytaristé Ryan Shuck a Amir Derakh (z Orgy/Julien-K), basový kytarista Brandon Belsky, bubeník Elias Anda (také z Julien-K) a hráč na klávesy Anthony Valcic. Album Out Of Ashes bylo nahráno v Los Angeles s producentem Howardem Bensonem (Motorhead, My Chemical Romance). Písně na Out Of Ashes začaly vznikat v období před nahráváním dvakrát platinového alba Linkin Park Minutes to Midnight z roku 2007. "Napsal jsem pár písniček, které pocitově byly skvělé a stejně dobře zněly, ale bylo mi jasné, že stylisticky se k Linkin Park nehodily,” říká Bennington.


Byly mnohem temnější a měly jinou atmosféru než všechno, co jsem kdy pro Linkin Park složil. Rozhodl jsem se tedy, že s tímhle materiálem budu pracovat sám a nebudu se snažit ho pro Linkin Park přetvářet.” Bennington říká, že hudba, kterou napsal pro Dead By Sunrise, je temnější, víc sexy a mnohem víc osobní než dřív. “Tohle je muzika, která mi zní v hlavě. Úplně mě to pohltilo. Na téhle desce nejsou vůbec žádné vlivy hip hopu, což je asi největší rozdíl. Nové je také vrstvení mého hlasu a použití harmonií. Účastnil jsem se práce na tomhle albu od začátku, včetně programování a produkce, což byla skvělá zkušenost. Jsem nadšený, že naše deska konečně vyjde!”

Prvním singlem bude skladba Crawl Back In a z rádií by měla poprvé zaznít 18. srpna. Následovat ji bude skladba Let Down jako další singl, ještě před vydáním alba v říjnu.

zdroj: Warner

zavřít