Keltská noc vypukne již tento čtvrtek

Vydáno 04.08.2009 | autor: redakce

Keltská noc vypukne již ve čtvrtek 6. srpna a potrvá do soboty 8. srpna. Místo zůstává tradiční – areál pod skokanským můstkem Harrachov.

Keltská noc vypukne již tento čtvrtek Keltská noc vypukne již tento čtvrtek

Hlavní pořadatel Pavel Martínek dodává: „Máme velkou radost, že si náš festival během dvou ročníků tady v Harrachově vybudoval zájem místních obyvatel a chtějí, aby se u nich konal i nadále. Též jsme vyhověli hlasům fanoušků a po loňské náročné dramaturgii napříč téměř všemi žánry se snažíme vrátit festival zpět k punkovým kořenům, tak vlastně před 14 lety začal. Navíc letos máme možnost dát prostor i méně známým kapelám, díky tomu, že festival bude třídenní.“


Ve čtvrtek od 17:00 hrají: M.Z.H, Last Exit, Zakázaný Ovoce, Bobr chutná 2x, Hallodrn a hlavní hvězdou večera budou oblíbení Horkýže Slíže, kteří budou mít na Keltské noci premiéru.

V pátek se začíná ve 12:00 a postupně se představí: Jana Lota, Egotrip, Dukla Vozovna, Skapollo, Lety Mimo, Rybičky 48, U.D.G., Mňága a Žďorp, Krucipüsk, N.V.Ú., Skyline, hlavními hvězdami večera budou kapely Wohnout a Vypsaná fixa.

V sobotu je začátek již v 10:30 a na podiu se objeví Muerti, Pepa Lábus, Apple Juice, Schodiště, Blanka Šrůmová, Jiří Schmitzer, Totální Nasazení, De Bill Heads, Tony Ducháček & Garage, Fast Food Orchestra, E!E, PLEXIS a finále sobotního večera se již tradičně postará veselá „domácí“ parta Tři sestry.

zdroj: Tři sestry
zavřít