Řev Řevnice ukončí festivalové léto

Vydáno 14.08.2009 | autor: redakce

Jednodenní festival Řev Řevnice proběhne v sobotu 29. srpna v areálu Lesního divadla v Řevnicích. Zahrají Plexis, Sunshine, Skyline a řada dalších.

Řev Řevnice ukončí festivalové léto Řev Řevnice ukončí festivalové léto

Mezi nejznámější jména, která letos ozdobí svou přítomností areál Lesního divadla, patří punková legenda Plexis. Pánové si už letos ke „stříbrnému“ pětadvacetiletému výročí společného působení nadělili CD Best of, které navíc doplňují pilným koncertováním napříč českými festivaly. Další z klasiků, skupina Wohnout v čele s nestárnoucími bratry Homolovými, představí v Řevnicích kromě osvědčených hitovek i novinky ze svého posledního alba Karton veverek. Energii, dobrou náladu a chuť do hraní plnými hrstmi neúnavně rozhazuje početná parta muzikantů z Divokýho Billa. Billové koncertují, natáčejí klipy a v neposlední řadě připravují nové CD, které vyjde první listopadový den.


Už v květnu vydali své poslední album také táborští Sunshine. Jejich MGKK Telepathy se posouvá na hranice nu raveu a rocku a stvrzuje zaslouženou pověst kapely. Novou desku s názvem Addiction vydali na sklonku loňského roku i pražští Southpaw. Elektronickou scénu bude reprezentovat skupina Skyline, která se kromě pověsti skvělé koncertní kapely může pochlubit také pěknou řádkou ocenění od Dance Award, vítězství v cenách Óčka nebo Akropolis Live Music Awards. Naopak tvrdší linii budou hájit Status Praesents. Už potřetí zamíří do Lesního divadla energický trojlístek z Ústí nad Orlicí Mother’s Angels. Jejich agresivní popík slibuje příjemné hudební zážitky.

Informace o festivalu a podrobný program jsou k dispozici na www.revrevnice.cz.

zdroj: Ameba Production
zavřít