Radiohead: podrobnosti o koncertu

Vydáno 19.08.2009 | autor: PR

Premiérové tuzemské vystoupení Radiohead se uskuteční v neděli 23. srpna na pražském výstavišti. Přečtěte si, co vás zde nemine.

Radiohead: podrobnosti o koncertu Radiohead: podrobnosti o koncertu

Vůbec první koncert britské kapely Radiohead v České republice slibuje velkou podívanou – obrovský světelný park včetně speciálních LED tyčí na pódiu, stroboskopy, po stranách dvě velké LED obrazovky 5x7 metrů s vysokým rozlišením, aparatura o výkonu podobném jako u koncertu Madonny, využití dozvučovacích věží a hlavně blízká vzdálenost k pódiu i pro nejlevnější kategorii. Vždyť od pódia na začátek nejlevnější třetí zóny bude maximálně 60 metrů, což odpovídá délce hokejového hřiště.


Podoba pražského koncertu zůstává tajemství, je ale možné pouze usuzovat z letošních, již proběhlých, vystoupení, například v Jižní Americe: téměř dvouhodinový koncert, kde nechybí takové proslulé skladby jako Paranoid Android, Creep, 2+2=5, Karma Police, Kid A či Airbag. Areál na pražském holešovickém výstavišti se otevře v 16 hodin, v 18 hodin vystoupí předkapela – berlínský elektronický projekt Moderat. Hlavní hvězdy přijdou na řadu ve 20 hodin. Vstupenky jsou stále k dostání.

zdroj: Charm Music
zavřít