Zasněná Skye: v listopadu v Praze

Vydáno 27.08.2009 | autor: PR

Bývalá zpěvačka kapely Morcheeba vystoupí 7. listopadu v pražské Incheba Areně, kde s velkou pravděpodobností představí také skladby ze své připravované desky.

Zasněná Skye: v listopadu v Praze Zasněná Skye: v listopadu v Praze

Hlas Skye Edwards zněl do roku 2003 jako hlavní poznávací znamení ve skladbách Morcheeby. Zpěvačka s touto kapelou natočila čtyři úspěšná alba i její nejznámější písně – například Over and Over, Big Calm či Rome Wasn´t Build in a Day. Její sólový repertoár tvoří snivé éterické skladby s elektronickými podklady, kterým znovu dominuje její výrazný hlas. V roce 2006 vydala Skye debutové album Mind How You Go s písní Love Show jako největším hitem.


Společné minulosti s Morcheebou se nezříká: „Strávila jsem s nimi skvělý čas, projeli jsme Evropu, Ameriku, Kanadu, Austrálii, Nový Zéland i Čínu.“ To dokazují i její koncerty, kde zní nejen vlastní skladby, ale i zmíněné společné hity. Dle některých zpráv z médií zpěvačka letos připravuje druhé studiové album. V České republice Skye vystoupila několikrát, naposledy v roce 2007 na Sázavafestu.

zdroj: Arts Marketing
zavřít