Supporti bilancují výběrem balad

Vydáno 28.08.2009 | autor: redakce

Support Lesbiens vydají koncem září výběrové album balad, na kterém se ohlédnou za uplynulými šestnácti roky své dosavadní kariéry.

Supporti bilancují výběrem balad Supporti bilancují výběrem balad

Z bezmála dvou desítek písní se na seznam Soft Collection 1994 – 2009 dostaly například So Deep In, Cliché, I Am The Garden, World Of Prose, Telephone... nebo Twice Shy ze zatím posledního alba Lick It. Zajímavostí pak bude i několik bonusů – coververze písně, kterou si skupina vypůjčila z repertoáru Karla Gotta a „nadělila“ ji mistrovi u příležitosti jeho 70. narozenin či zcela nová skladba Životní, kterou Supporti složili pro nový seriál TV Prima Přešlapy. V posledních měsících tohoto roku se Support Lesbiens opět rozjedou po českých a moravských městech.


Jejich plánované turné vypukne 24. 10. v Mladé Boleslavy, poté budou k vidění např. ve Zlíně, Brně, Ostravě aj. Hostující role se ujali Eddie Stoilow, kteří se v polovině října uvedou albem The Best Of. „Je to trochu zvláštní situace. První oficiální album a hned The Best Of. Není to naše narcistické či schizofrenní gesto, ba právě naopak. Je to gesto vůči našim fanouškům, kteří čekali tak dlouho. Pro ně je to opravdu bestofka. Snažili jsme se zkolektovat ty nejlepší písničky za delší období,“ vysvětluje název nahrávky David Šmídt z Eddie Stoilow.

zdroj: SL Production
zavřít