Berounské letorosty slaví a nadělují

Vydáno 01.09.2009 | autor: redakce

Berounské Letorosty proběhnou v sobotu 5. září a slibují mnohé – oslavu 5. narozenin festivalu, zdarma DVD Mig 21 pro prvních tisíc návštěvníků a koncerty kapel Chinaski, Polemic či Michala Hrůzy.

Berounské letorosty slaví a nadělují Berounské letorosty slaví a nadělují

Hudební program Berounských Letorostů začne ve 14:00 a postupně vystoupí – Black Hill (14:05), Bengas (15:15), -123 min. (16:30), Santy y su Marabú (17:40), Orikoule (18:50), Michal Hrůza & Kapely Hrůzy (20:00), Chinaski (21:30) a Polemic (23:00). Hlavní hvězdou festivalu bude bezesporu kapela Chinaski, která měla na Letorostech hrát již v roce minulém. Koncert však byl z důvodu úmrtí bubeníka zrušen. Celým festivalem provede všechny přítomné Lenny Trčková.


Letošní novinkou je výrazné posílení doprovodného programu. Na své si během dopoledního programu přijdou malí návštěvníci, pro které bude připraveno spousta zábavy, hudby, her i dobrot. Soutěžit budou moci nejenom v různých sportovních kláních, ale třeba i ve zpěvu či tanci. Vše doplní koncert Maxim Turbulenc a diskotéka. Berounské Letorosty jsou každoročně zaštítěny Nadačním fondem Letorosty senátora Jiřího Oberfalzera. Část výtěžku je použita na konkrétní charitativní akce ve středních Čechách.

zdroj: Turner
zavřít