Festival plný akce již tento víkend

Vydáno 02.09.2009 | autor: PR

Sportovně hudební festival JoyRide se uskuteční 5. a 6. září. Zahrají zde Sunshine, Clou, Navigators, Cocotte minute a další. Vstupné je zdarma.

Festival plný akce již tento víkend Festival plný akce již tento víkend

Návštěvníci se budou moci seznámit s řadou sportovních hvězd. V FMX Areně budou létat vzduchem Petr Pilát, Petr Kuchař nebo Ondra Záruba. Představí se mladé naděje freestyle motocrossu Matěj Česák a Zbyněk Kobián nebo jezdci na pitbike Tomáš Bárta a Radek Bílek. Pouze s berlemi se bohužel zúčastní dvojnásobný vicemistr světa Libor Podmol, který si před dvěma týdny polámal nártní kůstky.


Novinkou letošního ročníku bude exhibice streetfightera Pepy Sršně Šilera. BreakDance arena bude hostit jeden z největších battlů v Čechách - přijedou taneční skupiny z celé České republiky. Freestyle BMX contest bude ve větších rozměrech než Mistrovství ČR a opět se ho zúčastní ti nejlepší jezdci v čele s dvojnásobným mistrem světa Jenym Valentou. Freestyle BMX contest bude navíc doplněn i o závod ve stále populárnějším freestyle MTB.

Stejně jako v loňských ročnících si samozřejmě mohou užít adrenalin i na vlastní kůži. Hlavním lákadlem jsou bungee aktivity v podobě katapultu, skoku, ale i volného pádu, vyzkoušení paintballu nebo let vrtulníkem. Za dva dny festivalu se také představí celkem 15 kapel a několik DJs. Hlavními hvězdami budou Sunshine, Clou, Navigators nebo Cocotte munute. Pro příznivce hip-hopu vystoupí například Nakscrew nebo Nironic, v Cool Zone zahrají DJs Tráva a Yannick.

zdroj: JoyRide.cz
zavřít