Vladivojna si jede na vlastní triko

Vydáno 06.09.2009 | autor: redakce

Vladivojna La Chia, zpěvačka elektro-rockové kapely Banana, chystá na říjen debutové sólo. Na desce pracovala dva roky a údajně půjde o velmi osobní skladby.

Vladivojna si jede na vlastní triko Vladivojna si jede na vlastní triko

"S Bananou jsem reprezentovala svou divočejší náturu, ale vedle toho jsem si doma připravovala také tuto jemnou muziku, která uspokojovala druhou část mé bytosti, která je v podstatě velmi něžná," popisuje Vladivojna odhalení. Na albu se objeví deset originálních písniček z jejího pera. Některé z nich už znají návštěvníci vybraných festivalů, za všechny Colours of Ostrava. "Vybírala jsem z mnoha skladeb, které jsem skládala a schraňovala od roku 2005," říká Vladivojna. Jako první do éteru zamíří singl Tajemství Lotopu, působivá skladba, kterou je možné si už nyní poslechnout na myspace.com/vladivojna.


Celé album se skládá ze dvou částí. Z elektronické a akustické polohy, kterou Vladivojna nahrála s kapelou ve složení Aleš Bajger (akustická kytara, aranže, back vokály), Terezie Kovalová (violoncello, back vokály) a Sylvie Bee (back vokály). Ve studiu se významnou měrou mihl také špičkový kytarista Amit Chatterjee, který spolupracoval například s Joe Zawinulem, Stingem nebo Santanou. S Bananou vydala Vladivojna La Chia tři desky – Banana (2003), Trip (2004) a Jungle (2006).

zdroj: Next Level
zavřít