O5&Radeček: máte nás na svědomí

Vydáno 07.09.2009 | autor: PR

O5&Radeček vydají v říjnu nové album, na kterém se objeví 15 skladeb včetně aktuálního singlu Máš mě na svědomí. Uvnitř najdete videoklip ke skladbě.

O5&Radeček: máte nás na svědomí O5&Radeček: máte nás na svědomí

Novinková píseň, která se v létě 2009 usadila na dvanáct týdnů v oficiálním žebříčku hranosti Ifpi Top 20 cz, má už také videoklip, který kapela nechala natočit studenty FAMU. A jejich podařený výtvor se stal jedním z nejsledovanějších českých klipů na internetu i televizích. „Videoklip je tak trochu bojkotem současných líbivých prezentací kapel. Radečci si na nic nehrají, proto jsem roli jejich postav potlačil a důraz položil na stylizaci, počítačovou animaci a nasvětlení,“ vysvětluje student pražské FAMU Martin Polách.



Kapela pocházející z podhůří Jeseníků, která upoutala pozornost hitem Praha, chce klipem připomenout říjnové vydání nové desky. Tu dokončuje v těchto dnech ve studiu v Českých Budějovicích. Už od června ale představují O5&Radeček nové skladby na festivalech. „Přes léto jsme zjistili, že nové písničky na koncertech fungují. Hrají se dobře naživo, což je pro nás ohromně důležité,“ pochvaluje si zpěvák Tomino Polák.


zdroj: PromoProdukce - Media
zavřít