Supporti přezpívali Karla Gotta

Vydáno 08.09.2009 | autor: PR

Support Lesbiens se koncem září ohlédnou za uplynulými šestnácti lety své kariéry a vydají výběrové album balad. Jako bonus se na desce objeví cover skladby Karla Gotta.

Supporti přezpívali Karla Gotta Supporti přezpívali Karla Gotta

Na seznam Soft Collection 1994 – 2009 se dostaly např. skladby So Deep In, Cliché, I Am The Garden, World Of Prose, Telephone... nebo Twice Shy ze zatím posledního řadového alba Support Lesbiens Lick It.  Zajímavostí pak bude i několik bonusů – např. cover verze písně, kterou si skupina vypůjčila z repertoáru Karla Gotta a „nadělila“ ji mistrovi u příležitosti jeho 70. narozenin. Současně kapela poprvé ve své historii natočila titulní skladbu (videoklip) do nového seriálu TV Prima Přešlapy, který právě startuje na televizních obrazovkách.



Píseň se stává i pilotním singlem k tomuto albu, jmenuje se Životní a jde o první českých text pro album Supportů v historii! V posledních měsících tohoto roku se Support Lesbiens opět rozjedou po českých a moravských městech. Jejich plánované turné vypukne 24. 10. v Mladé Boleslavi, poté budou k vidění např. ve Zlíně, Brně, Ostravě aj. Výběrové album Soft Collection 1994 – 2009 vychází 28. 9.

zdroj: Universal
zavřít