Leona Lewis vyšle v listopadu Echo

Vydáno 14.09.2009 | autor: redakce

Leona Lewis, vítězka britského X Factoru, chystá na listopad druhé album. Ponese název Echo a na pulty obchodů se dostane 16. listopadu.

Leona Lewis vyšle v listopadu Echo Leona Lewis vyšle v listopadu Echo

Leona strávila většinu roku 2009 ve studiu při nahrávání svého nového alba a úvodní singlu Happy. Na singlu Happy se opět podílí Ryan Tedder – spoluautor hitu Bleeding Love. “Bylo to naprosto spontánní, nazpívala jsem to hned, jak jsme tu skladbu dopsali. Někdy je lepší nad věcma moc nedumat,” říká Leona. “Je to taková záhada, protože ty nejvyšší polohy mého hlasu se mi vlastně zpívaly úplně nejlépe. Cvičila jsem v opeře, takže mi to přišlo naprosto přirozené.” Singl Happy je ochutnávkou toho, jaké bude její druhé album. Echo vyjde 16. listopadu, téměř přesně dva roky od vydání Leonina debutu Spirit.


Echo opět propojilo Leonu s týmem autorů, jako jsou Ne-Yo, John Shanks, Max Martin a Ryan Tedder a s novými spolupracovníky jako Xenomania a Julian Bennetta. Leona říká: “S novým albem jsem spokojenější než s tím předchozím. Získala jsem větší prostor zasahovat do nahrávky a jsem se vším více v pohodě. Pro mě je to hlavně o dobrých písních a doufám, že moje písně osloví lidi stejně jako oslovily mě. V to opravdu doufám. Je to záhada, vím, ale někdy se mi zdá, že to nejsem já, kdo ovlivňuje moje texty. Není vždycky nutné, aby text vycházel z něčeho, co se mi přihodilo, ale většinou to tak cítím. Se mnou city tak zametají, až je to k nevíře.

zdroj: Sony Music
zavřít