Anti-Flag: již tuto sobotu v Roxy

Vydáno 25.09.2009 | autor: PR

Politicky angažovaní punk-rockeři Anti-Flag vystoupí 25. září v pražském klubu Roxy. Spolu s nimi se na pódiu objeví Alexisonfire, Four Year Strong a The Ghost Of a Thousand.

Anti-Flag: již tuto sobotu v Roxy Anti-Flag: již tuto sobotu v Roxy

Anti-Flag ani v šestnáctém roce své existence nepřestávají být vyjímečně produktivní a v těchto dnech vypouštějí do světa své již deváté album The People Or The Gun, které zatím vyvolává nadšené ohlasy, doprovázené často zmínkami o „návratu kapely ke starým dobrým kořenům“. Kanaďanům Alexisonfire rovněž v tomto měsíci vychází nové album. Deska Old Crows / Young Cardinals je mnohými označována za tajný tip na album roku.


Four Year Strong ve své tvorbě - zjednodušeně řečeno - kombinují hardcore a pop-punk, dají se tudíž zařadit do podobné kategorie jako např. A Day To Remember, New Found Glory, Tiefighter, Story Of The Year nebo Set Your Goals - právě s těmi tráví F.Y.S. doslova celé letošní léto na společném americkém turné.

Nekompromisní nářez britských The Ghost Of A Thousand bude pro mnohé dost možná překvapením podzimu - jedná se o skutečnou lahůdku pro fanoušky Refused, Gallows, Cancer Bats či Every Time I Die.

zdroj: Conspiracy
zavřít