Temperamento hlásí: jsme zpět!

Vydáno 25.09.2009 | autor: redakce

Temperamento se odporoučeli v roce 2008 hned po vydání alba Seňorita. Následovalo koncertní embargo, které nyní končí, a kapela plánuje i podzimní turné.

Temperamento hlásí: jsme zpět! Temperamento hlásí: jsme zpět!

"Naše kapela se nerozpadla, k žádným sporům nedošlo. Jen jsme nehráli, ale nyní přecházíme pod nový management a už se rýsuje turné," říkají Temperamento. Prvním koncertem skupiny bude vystoupení na Viva La Festu 10. října v pražském Abatonu, kde mimo jiné vystoupí i němečtí pop-punkeři Green Frog Feet nebo italský indie-rockový objev AIM a dalších více než 10 kapel. Vrcholem večera bude křest nového CD kapely Rybičky 48.


"Náš první koncert proběhne v Praze v klubu Abaton na festivalu Viva La Fest, kde bude hrát spousta dalších kapel. Doufáme, že dorazí i naši fanoušci z Prahy a okolí, kteří na nás nezapomněli. Už se těšíme," dodávají členové Temperamenta. Skupinu v roce 2005 založil Azi (zpěv a kytara), člen hardcoreové skupiny Fourth Face. Dalšími členy jsou Loco (zpěv a kytara), Vanky (zpěv a byskytara), DJ Carleone (gramofony a vokály) a Boky (bicí).

zdroj: Madree
zavřít