Jackson je zpět: v říjnu nová skladba

Vydáno 28.09.2009 | autor: PR

V pondělí 12. října vyjde This Is It – nová skladba Michaela Jacksona, která uvádí stejnojmenný film. Ten vstoupí do českých kin 29. 10. Uvnitř trailer k filmu.

Jackson je zpět: v říjnu nová skladba Jackson je zpět: v říjnu nová skladba

Krátce poté vychází dvoudiskové album This Is It, na kterém se objeví hudba, která inspirovala nový film Michael Jackson's This Is It. Dvoudiskové album bude dostupné od 26. října tak, aby se termín kryl s celosvětovou premiérou filmu, který přijde do kin 28. října a fanoušci budou mít na jeho zhlédnutí pouhé dva týdny. "Tato písnička jen znovu potvrzuje to, co svět již dávno ví - že Michael je jedním z největších darů od Boha," říká John McClain, koproducent alba. První disk bude obsahovat původní verze Michaelových největších hitů v pořadí, v jakém se objevují ve filmu. Zakončením tohoto disku budou navíc dvě verze nikdy nevydané skladby This Is It.



Tato písnička je součástí závěrečné scény filmu a obsahuje doprovodné zpěvy, o které se postarali Michaelovi bratři. Druhý disk obsahuje dosud nevydané verze několika dnes již klasických songů tohoto umělce. Tento disk navíc obsahuje dojemnou báseň Michaela Jacksona pojmenovanou Planet Earth, kterou dosud nikdo neslyšel. Dvoudiskové album This Is It je nezávislým doplňkem filmu a obsahuje 36stránkový booklet, ve kterém jsou mimo jiné fotografie z Michaelovy poslední zkoušky. Film Michael Jackson's This Is It nabídne všem fanouškům Michaela i hudby obecně neobyčejný pohled do zákulisí příprav jeho koncertů.

zdroj: Sony Music
zavřít