Schodiště pokřtí koncertní DVD

Vydáno 29.09.2009 | autor: PR

Kapela Schodiště pokřtí 1. října v pražském Lucerna Music Baru dvoudiskové DVD s názvem Chcete rokenrooool??!!, jehož hlavní obsahovou složkou je právě záznam z loňského koncertu na stejném místě.

Schodiště pokřtí koncertní DVD Schodiště pokřtí koncertní DVD

V roli kmotra se tento čtvrtek představí herec a písničkář Jiří Schmitzer, s nímž se Schodiště často potkává na festivalech. Název alba přijdou v pozici hostů podpořit rock'n'rolloví nestoři Viktor Sodoma a Pavel Sedláček, kteří si s kapelou střihnou nejstarší hitovku Pytlíky ČSA. Silnou sestavu současného Schodiště podpoří pro tuto příležitost rozšířená dechová sekce a trio vokalistek.


Samozřejmě nebude chybět ani showman, klarinetista, dnešní člen Tří sester a někdejší opora Nahoru po schodišti dolů bandu Martin “Jaroušek“ Roušar s neodolatelnou rozcvičkou v písni Dyskosong, která letos na trutnovském festivale vyvolala bouři nadšení (speciálně pro tento koncert navíc bude team cvičitelů rozšířen), V roli předkapely se představí brněnská úderka Poletíme?, která operuje někde mezi Ivanem Mládkem a někdejším Trabandem.

zdroj: Schodiště
zavřít