Eddie Stoilow: Bob Klepl je náš guru

Vydáno 01.10.2009 | autor: redakce

Eddie Stoilow vydají 16. října debut The Best Of, se kterým jedou i turné jako hosti Support Lesbiens. A podařilo se jim rekrutovat nového člena - Boba Klepla.

Eddie Stoilow: Bob Klepl je náš guru Eddie Stoilow: Bob Klepl je náš guru

Eddie Stoilow jsou ten typ kapely, která si své místo na „hudebním nebi“ vyšlapává tou nejtěžší, ale nejtrvalejší cestou – živým hraním. Debutové album, které vyjde v polovině října (19.10.) u Championship Music pod názvem The Best Of, tak přichází vlastně trochu pozdě, ale jak kapela svorně říká: „kdo si počká, ten se dočká“. Aktuálně se do jejich sestavy „přimíchal“ i Bohumil „Bob“ Klepl. Stal se tak guru Eddie Stoilow a zastává velmi čestnou a bytostně důležitou funkci. Na řadu přichází i pilotní singl k výběrové desce. Kapela si vybrala skladbu Hey You, kterou dostala všechny naše rádia. Klip přijde brzy na řadu a hlavní roli určitě obsadí Bob Klepl, stejně jako v klipu předchozím (Dancin’ Flu).



Sami o desce říkají: „Je to trochu zvláštní situace. První oficiální album a hned The Best Of. Není to naše narcistické či schizofrenní gesto, ba právě naopak. Je to gesto vůči našim fanouškům, kteří čekali tak dlouho. Pro ně je to opravdu bestofka. Snažili jsme se zkolektovat ty nejlepší písničky za delší období.“ A proč deska vychází až nyní? „V minulém roce jsme udělali pár zásadních změn - zejména personálních. Jednoduše si myslíme, že až teď je ta správná doba. Všechno přišlo přirozeně, žádná křeč,“ vysvětluje David Šmídt. A to slibují i na plánovaném turné Support Lesbiens Greatest Hits Tour 2009, kde vystoupí jako hosté.

zdroj: Turner
zavřít