Homolka si to střihne s Lety Mimo

Vydáno 05.10.2009 | autor: PR

Honza Homola, zpěvák a kytarista Wohnoutů, vystoupí 8. října v pražském klubu Rock Café, kde zahraje unplugged koncert s Lety Mimo.

Homolka si to střihne s Lety Mimo Homolka si to střihne s Lety Mimo

Honza Homola vydal v červenci letošního roku akustické album pod názvem Homolka Tobolka. Deset zpívaných písní a jednu instrumentálku drží při životě zvuk akustické kytary, která je stěžejním nástrojem alba. Honza je autorem všech písní a textů i grafickým tvůrcem svérázného obalu. Jelikož jeho domovská kapela Wohnout je v podstatě neustále na šňůře, stihl své nové album posluchačům naživo představit pouze jednou, a to na jednom z letních festivalů. Pražští fanoušci tak budou mít možnost poslechnout si Honzu Homolu tak, jak ho doposud neznali – s akustickou kytarou a zcela jiným repertoárem.


Svůj unplugged set v Rock Café představí i Lety Mimo. Pro příznivce této hudební party nejsou akustické verze písní žádnou neznámou, avšak i skalní fanoušky čeká řada překvapení. Lety Mimo momentálně pracují na novém (dvou)albu, které bude obsahovat disk s výběrem těch nejlepších písní dosavadní éry kapely, druhá placka by tyto písně poskytla unplugged.

zdroj: Soundmachine
zavřít