Kryštof: točíme naši nejlepší desku

Vydáno 05.10.2009 | autor: PR

Kryštof zahájili přípravy natáčení nového alba. Právě zamířili do studia, kde během několika týdnů nahrají desku, jejíž vydání je naplánováno na začátek příštího roku.

Kryštof: točíme naši nejlepší desku Kryštof: točíme naši nejlepší desku

"Sebevědomě prohlašujeme, že půjde o naši nejlepší desku," komentuje s úsměvem nástup do studia zpěvák a autor většiny připraveného materiálu Richard Krajčo. Kryštof už zveřejnili první novinku. Singl cyRáno se stal ústřední melodií nového českého filmu 2Bobule a již několik týdnů úspěšně boduje v domácí rozhlasové hitparádě. Nové album vzniká s producentskou podporou Borise Carloffa, jenž se také podílel na několika předchozích nahrávkách Kryštof (například singly Atentát, Tak nějak málo tančím nebo Plán).



Na desce se už průběžně pracuje, ale teprve minulý týden se skupina zavřela ve studiu, aby předpřipravenému materiálu vtiskla definitivní podobu. Nahrávání desky bude trvat několik týdnů a bude několikrát přerušeno, neboť zpěvák a herec Richard Krajčo zároveň roztáčí seriál České televize z dostihového prostředí nazvaný Znamení koně.

zdroj: EMI
zavřít