Robbie zahraje v českých kinech

Vydáno 08.10.2009 | autor: PR

Robbie Williams vydá 9. listopadu novinku Reality Killed The Video Star. Už 20. října ale zahraje takřka po celé Evropě, londýnský koncert budou totiž přenášet téměř dvě stovky kin.

Robbie zahraje v českých kinech Robbie zahraje v českých kinech

Již 20. října Robbie zazpívá téměř celé Evropě. Tento den Robbie Williams zahraje po více než třech letech ve Velké Británii, avšak nejen pro přímé účastníky tohoto koncertu. Jeho show, která bude zahajovacím koncertem dalšího ročníku BBC Electric Proms, budou moct sledovat fandové ve vybraných kinech Evropy, která se zapojila do tohoto projektu. Na zmiňovaném koncertě Robbie poprvé představí nejen materiál z nové desky Reality Killed The Video Star, ale samozřejmě dojde i na jeho osvědčené hity. Robbieho bude doprovázet početná kapela se smyčcovou i dechovou sekcí a celý tento ansábl povede sám Trevor Horn, který je i producentem Robbieho nového alba.



Strašně se na tento koncert těším. Je velmi vzrušující vědět, že můj londýnský koncert mohou ve stejný okamžik sledovat i lidé jinde po světě. Především se těším, že budu opět na pódiu společně s Trevorem a hlavně mě zajímá reakce lidí na nové písně, které jsme s Trevorem napsali,“ uvedl k tomuto ojedinělého projektu sám Robbie. Koncert bude přenášet kino Světozor v Praze na Václavském náměstí a dále kino Květen v Teplicích. Předprodej na všechny koncerty začíná 9. října v 9 hodin dopoledne a cena vstupenek se bude pohybovat od 375 Kč – 500 Kč.

zdroj: EMI
zavřít