Ohm Square zahrají letos jen jedenkrát

Vydáno 14.10.2009 | autor: redakce

Ohm Square zrušili do konce roku všechny koncerty, ale v jednom případě udělali výjimku. Na Podzimním O2 Sázavafestu zahrají 7. listopadu.

Ohm Square zahrají letos jen jedenkrát Ohm Square zahrají letos jen jedenkrát

Pracujeme na několika věcech a rádi bychom se všemu věnovali naplno,“ vysvětlil Jan Čechtický z Ohm Square. Na podzimní mutaci letního open air festivalu se společně se svými kolegy z kapely chystá exkluzivně představit i novinku, na které momentálně pracují. „Doufáme, že zahrajeme další novou věc, která ještě nikdy nezazněla,“ dodal Čechtický. Mezi další účinkující Podzimního O2 Sázavafestu se řadí ska formace s charismatickými frontmankami včele Basta Fidel nebo Andělem ocenění Prague Ska Conspiracy či Sto zvířat.


Vystoupí také mariánsko-lázeňská trash-popová skupina 100°C. Tradiční žánrově pestrou dramaturgii O2 Sázavafestu doplní worldmusic uskupení Female Afrobeat a indie-rockový projekt Bek Ofis Jana Nedvěda. Kytarovou muziku zastoupí No Side, duo Laspilka. Svou divokou show představí i legendární čeští punkáči Totální nasazení a Volant. Více informací o akci, která začne v sobotu 7. listopadu už v 16 hodin naleznete na www.sazavafest.cz.

zdroj: Madree zdroj:
zavřít