Rammstein míří příští rok do Ostravy

Vydáno 16.10.2009 | autor: PR

Listopadový koncert v Praze je dávno vyprodaný, ale Rammstein se do České republiky znovu vrátí! V ostravské ČEZ Areně zahrají 13. března.

Rammstein míří příští rok do Ostravy Rammstein míří příští rok do Ostravy

Jádro kapely tvoří souhra kytaristů Richarda Z. Kruspe a Paula H. Landerse v doprovodu baskytary Olivera Riedela a bubeníka Christopha „Doom“ Schneidera. Samozřejmě nelze opomenout klávesistu doktora Christiana „Flake“ Lorenze, jehož klávesy dotvářejí nezaměnitelný zvuk kapely. Frontmanem je zpěvák Till Lindemann, který je v součastné době bezpochyby jedním z nejosobitějších vokalistů na světě. Rammstein během koncertů vytváří velkolepou show. Již od začátků, které se datují do roku 1993, hraje kapela tvrdý a úderný metalový rock, který je však výrazně ovlivněn taneční hudbou.


Rammstein vůbec velmi rádi kombinují protikladné ingredience. V jejich hudbě se na jednu stranu mísí tvrdost teutonských rytířů, texty jsou však o vztazích mezi lidmi a lásce. Díky koncertním show, kde si členové kapely mění velmi často převleky a nebojí se použít ani pyrotechnických efektů, mají Rammstein pověst výborné koncertní skupiny. Že to pánové naživo opravdu umí, se české publikum přesvědčilo naposledy v roce 2004.

zdroj: Live Nation
zavřít