Do Alp za hubičku

Vydáno 16.10.2009 | autor: PR

Letní festivaly rychle vystřídal sníh. I přesto, že letos všichni šetří víc než kdy jindy, si můžete lyžovačku užít plnými doušky. Vytáhněte kartu ISIC, ALIVE nebo ITIC a užijte si slevu na každém kroku.

Do Alp za hubičku Do Alp za hubičku

Chystáte se na ledovec? Stačí si vybrat z nabídky lyžařských pobytů na www.chytrepalice.cz ve špičkových střediscích Rakouska, Francie, Švýcarska a Itálie za bezkonkurenční ceny, ve většině případů již s permicemi. A věřte nebo ne, vyjde to levněji než lyžovačka u nás.


S kartou ISIC/ALIVE/ITIC navíc ušetříte dalších 5 % z ceny zájezdu, a pokud budete mezi 500 nejrychlejšími, nemine vás značková čepice jako dárek za rychlost. A že neplánujete odjet daleko? Ani vy si nezapomeňte malou plastovou kartičku doma, protože i v ČR můžete získat slevu až 30 % na permici, letos již v 18 lyžařských areálech.
Na www.isic.cz/zima najdete přehled všech poskytnutých slev. Jste student a kartu ISIC ještě nevlastníte? Nebo vám je méně než 26 let a nemáte ani kartu ALIVE? Objednejte si ji online na www.isic.cz/online. O tom, že se tyto karty vyplatí mít, se přesvědčte na www.isic.cz/slevy, kde je připravena databáze všech nabízených benefitů.


ISIC TIP:

Ski-areál Špindlerův Mlýn - Sleva 20 % na jedno až sedmidenní časové jízdenky po celou sezonu
SUN & SKI SCHOOL - Sleva 50 % na servis výzbroje ve všech provozovnách, 20 % na půjčovné
zdroj: www.isic.cz
zavřít