Tata Bojs jsou zpět, pojedou turné

Vydáno 23.10.2009 | autor: redakce

Tata Bojs se vracejí na koncertní prkna. Po pětiměsíční pauze způsobené zraněním Milana Caise vyjedou 21. listopadu na turné s Ahn Trio.

Tata Bojs jsou zpět, pojedou turné Tata Bojs jsou zpět, pojedou turné

Letošní festivalovou sezónu Tata Bojs ukončila v červenci nečekaně havárie Milana Caise na motorce. Díky Milanově rychlé rekonvalescenci po operaci kolena a řadě rehabilitací může skupina splnit slib a uskutečnit plánované podzimní společné turné s Ahn Triem. „Moje rehabilitace je v plném proudu a to doslova - vířivka je obzvláště příjemná, skoro stejně tak jako cvičení s mladou paní doktorkou. K tomu si ještě přidejte elektroléčbu, to je takový leháro v magnetickým tunelu, a zjistíte, že jednou za čas se vymlátit na motorce má i svoje světlý stránky. Jsem si jistej, že tam mě dají dohromady,“ komentuje s úsměvem svůj aktuální zdravotní stav Milan Cais.


Pod názvem ReTour 09 a s podtitulem „remember novemeber“ proběhne série koncertů navazující na loňské úspěšné vyprodané listopadové Smetana tour, na kterém Tata Bojs a Ahn Trio naživo představili společné album Smetana. To obsahuje největší hity Tata Bojs v akustických verzích právě za výrazné účasti americko-korejského klasického Ahn Tria. „To, že jsme přidali k názvu turné podtitul "remember november" není jen proto, že chceme zavzpomínat na loňský listopad, vzpomínáme, a to možná ještě s větší nostalgií na listopad před dvaceti lety,“ vysvětluje Cais.

Termíny ReTour 09:

21.11. PARDUBICE- VÝCHODOČESKÉ DIVADLO
25.11. BRNO- KLUB FLÉDA
26.11. NOVÝ JIČÍN- BESKYDSKÉ DIVADLO
28.11. BRATISLAVA-SLOVENSKÝ ROZHLAS, STUDIO 1
29.11. PRAHA -DIVADLO NA VINOHRADECH (17:00 a 20:30) 

zdroj: Warner
zavřít