Krajčo a Šporcl holdují charitě

Vydáno 22.10.2009 | autor: redakce

Richard Krajčo vystoupí společně se svou kapelou Kryštof a houslistou Pavlem Šporclem 28. října na charitativním koncertu u příležitosti oslav 15 let provozu Linky bezpečí. Akci přenáší Česká televize.

Krajčo a Šporcl holdují charitě Krajčo a Šporcl holdují charitě

Frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo je patronem Linky bezpečí již třetím rokem, vyvrcholením letošní intenzivní spolupráce s LB je právě benefiční koncert, na který Kryštof pozvali i další hosty (Jarek Nohavica, Ewa Farna). „S kapelou jsme se od letošního roku stali oficiálně patrony Linky bezpečí. Dostáváme ročně na stovku pozvánek na charitativní akce, my ale chtěli spíš s někým spolupracovat stabilněji, upozornit tímhle spojením na něco jednoznačně dobrého a přínosného.


Práce Linky bezpečí je podle nás přínosná právě tím, že dokáže být pro volající ‘kámošem‘, kterému se dá věřit, takovou zpovědnicí v kostele ‘světa‘, radou, která pomůže dospívajícímu člověku v zoufalé situaci zachránit i život. Ostatně i Vy můžete Linku bezpečí podpořit. Třeba se mrkněte na náš koncert 28. října na ČT1 a pošlete dárcovskou SMS. Je to investice do našich dětí, která se rozhodně neztratí
.“

Přímý přenos benefičního koncertu proběhne 28. října od 21:00 na prvním programu České televize.

zdroj: Linka bezpečí
zavřít