Timbaland: zprodukoval superdesku?

Vydáno 29.10.2009 | autor: PR

Timbaland chystá na 23. listopadu pokračování dva roky starého alba Shock Value. Na novince se představí kromě Nelly Furtado či Justina Timberlakea doposud neznámé tváře.

Timbaland: zprodukoval superdesku? Timbaland: zprodukoval superdesku?

I tentokrát si Timbaland pozval na natáčení pestrou škálu hvězd hudebního show businessu, které se v nových písních představí za mikrofonem. Na desce Timbaland Presents Shock Value II se opět dočkáme osvědčené kolaborace s Justinem Timberlakem, Nelly Furtado nebo Keri Hilson. Novými posilami ve stáji spolupracovníků jsou například zpěvačky Katy Perry, Brandy nebo Miley Cyrus, kapela The Fray, zpěvák Chris Daughtry, frontman kapely Nickelback Chad Kroeger nebo rapper Drake.


Jsem velice šťastný, že jsem mohl dát dohromady Shock Value II a jsem opravdu velmi hrdý na to, s jakými umělci jsem na desce pracoval. Spolupráce s nimi je zárukou úspěchu, ale věřte tomu, že Katy Perry, The Fray nebo Brandy jste v těchto polohách doposud ještě neslyšeli,“ uvádí k novým písním sám Timbaland. Prvním singlem druhého pokračování Shock Value je skladba Morning After Dark, ve kterém vedle Nelly Furtado uslyšíme i Timbalandův nový objev, kterým je francouzský zpěvák a skladatel vystupující pod uměleckým jménem SoShy.


Připomeňme, že Timbalandova deska Timbaland Presents Shock Value zaznamenala v roce 2007 obrovský úspěch a obsahovala hity Give It To Me s Nelly Furtado a Justinem Timberlakem a též baladu Apologize, díky které Timbaland proslavil tehdy neznámou kapelu OneRepublic.

zdroj: Universal
zavřít