Vladivojna hlásí: deska je hotová!

Vydáno 30.10.2009 | autor: PR

Sólový debut zpěvačky Vladivojny La Chia ponese název Tajemství Lotopu a vychází již v úterý 27. října. Vydání alba podpoří videoklip ke stejnojmenné písni.

Vladivojna hlásí: deska je hotová! Vladivojna hlásí: deska je hotová!

Animovaný snímek vzniká podle Vladivojnina scénáře v respektovaném studiu Visuallab, kde na něm pracuje tým profesionálních animátorů. Autorské album zpěvačky známé z ostravské skupiny Banana posluchačům nabídne pohled na Vladivojnu také jinou optikou, než která byla dosud známá. První sólovce věnuje Vladivojna neobyčejnou pozornost. Dohlíží na vše od procesu nahrávání, přes výrobu desky až po realizaci videoklipu. První videoklip vzniká na titulní skladbu Tajemství Lotopu, který už několik týdnů brouzdá českými rádii. Kouzelný příběh Lotopů se zrodil ve Vladivojnině hlavě a odehrává se v malém venkovském městečku.


"Je to neobyčejně obyčejný příběh o životě kmene Lotopů, kterým chci z úcty a lásky postavit totem za to, že jsou takoví jací jsou - milí, živí, smutní i zamilovaní," uvádí Vladivojna, která si v klipu zahraje hned ve dvou podobách. Kromě skutečné, živé Vladivojny, budete mít možnost spatřit Vladivojnu také animovanou. Klip bude k vidění na internetu i v televizi. Další podrobnosti o sólové desce Vladivojny La Chia - Tajemství Lotopu najdete na www.vladivojna.com.

zdroj: Next Level
zavřít