Rytmus ukáže, kdo je rapový král

Vydáno 30.11.2009 | autor: PR

Slovenský rapper Rytmus vydává dnes 30. listopadu nové sólové album. Nazval ho stylově Král a jako speciální host se na desce představí renomovaný DJ Premier.

Rytmus ukáže, kdo je rapový král Rytmus ukáže, kdo je rapový král

Nejpopulárnější rapper na slovensko-české scéně, jehož domovskou skupinou je slavný Kontrafakt, vydává nové album. Ani tentokrát nenechává nikoho na pochybách, kdo je tu nejlepší, kdo je král. Na albu Král mu navíc sekundují hosté, jako je zpěvačka Tina, rapper Ego nebo Igor Kmeťo. Hudbu dodalo hned několik zajímavých producentů, mezi kterými ční jméno DJ Premier. Polovina kultovního dua Gang Starr v minulosti spolupracovala třeba s Mos Defem, Jeru The Damaja nebo zpěvačkou Christinou Aguilerou, pro kterou Premier produkoval i skladbu Ain't No Other Man oceněnou soškou Grammy.


Vedle americké hvězdy se pod muziku podepsali například DJ Wich, Hajtkovič, Mad Skill nebo stále populárnější slovenská r'n'b senzace Tomi. K novince už Rytmus stihl natočit dvě videa - Na toto som čakal a také Nigdy sa nezavďačíš. Obě si můžete prohlédnout mimo jiné na internetových stránkách www.rytmusjepan.com.

Křest desky Král, která oficiálně vychází 30. 11., se koná v pražském klubu SaSaZu v pátek 4. 12. Jako hosté se tu objeví Kontrafakt a Orion.

zdroj: EMI
zavřít