Nightwork čeká lázeňský koncert

Vydáno 04.12.2009 | autor: PR

Již tuto sobotu 5. prosince se v mariánskolázeňském Clubu Na Rampě představí čerství držitelé Slavíka – kapela Nightwork.

Nightwork čeká lázeňský koncert Nightwork čeká lázeňský koncert

Formace Nightwork se proslavila především originální a vtipnou show. Během svých koncertů předvádí nejrozmanitější masky, převleky a herecké výstupy. Poslední zajímavou novinkou, která vypovídá nejen o humornosti tvorby Nightwork, ale i o jejich jazykové zdatnosti, je klip s názvem Globální oteplování – Já jsem gay!, nazpívaný v češtině, angličtině, němčině a francouzštině.


Všichni členové kapely jsou studenty či absolventy předních českých uměleckých škol. Vojtěch Dyk na postu zpěváka momentálně studuje na DAMU a účinkuje v muzikálu Obraz Doriana Graye nebo ve Stavovském divadle ve hře Duše-Krajina Širá. Jakub Prachař, známý díky seriálu Ulice nebo Bazén, je rovněž studentem DAMU a Clubu Na Rampě předvede své vlohy jako kytarista. Na klávesy zahraje dabér Jan Maxián, jehož hlas jste mohli slyšet například ve filmu Pán prstenů (Eliah Wood) nebo Spiderman (Tobey Maquire).



Doprovodný zpěv uslyšíte z úst Františka Soukupa, studenta VSVSMV v Praze a tvůrce hudby například k filmu Panic Je Nanic. Absolvent státní konzervatoře Ondřej Kolár bude Nightwork doprovázet na bicí a Radim Genčev z téže konzervatoře na baskytaru.

zdroj: Club Na Rampě
zavřít