Mandrage bojují proti playbacku

Vydáno 12.12.2009 | autor: PR

Mandrage způsobili svým vystoupením v České televizi pěkné pozdvižení. Svůj aktuální hit Hledá se žena hráli na playback, a na protest si proto prohodili svoje posty. Uvnitř video.

Mandrage bojují proti playbacku Mandrage bojují proti playbacku

O tom, že mladíkům nechybí pořádná dávka drzosti, se mohli přesvědčit diváci v přímém přenosu soutěže Pretty Woman, který běžel na České televizi v sobotu 5. 12. Ve zmiňovaném pořadu vystoupila i skupina Mandrage se svým hitem Hledá se žena. K velkému překvapení fanoušků a diváků u televizních obrazovek však členové kapely hráli na jiných pozicích, než v jakých doopravdy vystupují.


Zpěvák a kytarista Víťa Starý zasedl za bicí a vyměnil si tak svůj post frontmana s bubeníkem Matesem Vordou, stejně tak svoje posty prohodili kytarista Pepa Bolan a baskytarista Coopi. K počinu se vyjádřil kytarista Pepa Bolan: „Jsme koncertní kapela a ze všeho nejradši máme živé koncerty, chtěli jsme si udělat legraci z playback šarád.



Zpěvák Víťa Starý k tomu dodává: „Honorář za toto vystoupení věnujeme do benefičního turné s názvem „Nejmilejší koncert pro Dětské výchovné ústavy“, které pojedeme s kapelou Rybičky 48 na začátku roku 2010.“

zdroj: Madree promotion
zavřít