Malátný: štěstí přeje Připraveným

Vydáno 15.12.2009 | autor: PR

Tomáš Roreček, Emil Valach a Boris Carloff vydají společné album pojmenované Připraveným. Prvním singlem je skladba Na všech nárožích světa, ve které hostuje Michal Malátný z Chinaski.

Malátný: štěstí přeje Připraveným Malátný: štěstí přeje Připraveným

Autorské album Připraveným vznikalo v červenci 2009 ve spolupráci textaře Tomáše Rorečka, skladatele Emila Valacha a producenta Borise Carloffa. Své písně zkomponovali pro Michala Malátného, Richarda Krajča, Báru Basikovou, Michala Hrůzu nebo Ivana Hlase. Další známá jména, která se projektu zúčastnila, jsou např. David Kraus, Jana Lota a Marpo.  Aktuálně vychází pilotní singl a klip Na všech nárožích světa zpívaný Michalem Malátným.


Natáčení klipu se zhostil Šimon Šafránek (mimo jiné autor klipů skupin Prostitutes nebo Moimir Papalescu & The Nihilists). Natáčí se v těchto dnech a vedle Michala Malátného se v klipu objeví i další interpreti z desky. Oficiální uvedení klipu je naplánované na leden 2010. Autorské trio Roreček, Valach, Carloff si spolupráci se všemi zúčastněnými velmi pochvalují a v současné době pomalu album dokončují.

zdroj: Championship Music
zavřít