Lushlife vystoupí na Sedmičce

Vydáno 05.01.2010 | autor: PR

21. ledna vystoupí v pražském Klubu 007 americký hiphopový projekt Lushlife. Support obstarají Peťo Tázok & Karaoke Tundra.

Lushlife vystoupí na Sedmičce Lushlife vystoupí na Sedmičce

Cassette City od Lushlife je jedna z nejzajímavějších desek roku 2009. Alternativní a uvolněný hip hop v nejlepší tradici Digable Planets, A Tribe Called Quest nebo The Roots, ale podaný s takovou elegancí, že zůstává rozum stát. Za projektem Lushlife stojí jen jeden člověk: producent, MC a všestranný muzikant Raj Haldar, který si ale k nahrávání Cassette City pozval řadu hostů (například bubeníka Deerhoof Grega Sauniera).


Výsledkem je neuvěřitelně osvěžující, energický a dynamický hip hop, který nemá potřebu si zvedat sebevědomí zbytečnými pózami. „Kanye West meets The Beach Boys,“ píše se v jedné z oslavných recenzí na Cassette City. Chytlavé zvukové koláže, citlivě použité samply, sugestivní atmosféra. Lushlife nabízí geniální mix postpunkových DIY principů (Haldar je podle vlastních slov dlouholetý fanoušek labelů jako Dischord Records nebo Kill Rock Stars) a hip hopového obrazoborectví. Podobné projekty nejsou v Česku k vidění každý týden.


21. ledna vystoupí s Lushlife na strahovské Sedmičce Peťo Tázok & Karaoke Tundra, kteří na koncertě pokřtí svoje Neuveritelne smutný album

zdroj: Starcastic
zavřít