Praha přivítá soutěž cirkusů

Vydáno 13.01.2010 | autor: PR

Ve dnech 13. a 14. února se v pražské Incheba Areně uskuteční velkolepá cirkusová show, na které bude možné vidět drezůru slonů a lachtanů, unikátní vystoupení bizonů, skokany z Maroka a mnoho dalších atrakcí.

Praha přivítá soutěž cirkusů Praha přivítá soutěž cirkusů

V sobotu 13. února a v neděli 14. února 2010 propukne v Praze show, kterou Česká republika již dlouho nezažila. V Incheba Aréně v pražských Holešovicích se totiž představí devět soutěžních týmu, jež vystoupí ve třech unikátních představeních v rámci prvního ročníku Mezinárodního festivalu cirkusového umění Cirkus Cirkus a utkají se mezi sebou o vítězství.


Všemi představeními bude provázet moderátor a zpěvák Petr Vondráček. Do poroty usedne řada světově známých cirkových agentů a ředitelů zahraničních cirkusů. O vítězi také rozhodně proslulý divadelní a filmový herec Lubomír Lipský,  producent a moderátor Petr Šiška, jazzový baskytarista Pavel Ryba, herec, zpěvák a choreograf v jedné osobě Pavel Towen Veselý nebo Tomino Polák, zpěvák kapely O5&Radeček, spoluautor hudby a znělky k festivalu Cirkus Cirkus a další známe osobnosti.

zdroj: Promoprodukce
zavřít