Imodium v krizi, odešel jim kytarista

Vydáno 21.01.2010 | autor: redakce

Imodium čekají krušné časy. Po téměř deseti letech opustil broumovskou kapelu baskytarista Radouš. Novým členem se stal Roman, bývalý člen pražské formace Afterspoon.

Imodium v krizi, odešel jim kytarista Imodium v krizi, odešel jim kytarista

Zpěvák a kytarista Imodia Thom k tomu říká: „Odchod Radouše byl dlouhou dobu na spadnutí. V minulosti jsme už vzájemnou spolupráci chtěli ukončit my i on. Je nám líto, že nejsme schopni dále pokračovat jako dosud, ale nedá se nic dělat. Věříme, že naše i Radoušova další cesta bude úspěšná a smysluplná. Jsme teď v těžké situaci, ke které budeme potřebovat pomoc našich fanoušků. Radouš byl nepochybně oblíbený člen. O dobré volbě v podobě obsazení jeho postu Romanem jsme nicméně přesvědčeni. Pracujeme teď na tom, aby Radouše co nejlépe nahradil. Věříme, že si ho brzy oblíbí i naši fanoušci tak, jako jsme si ho hned po jeho příchodu oblíbili my.


V nové sestavě by se měla kapela vrátit na koncertní pódia v březnu. Čtyřčlenné Imodium nyní tvoří Thom (zpěv, kytara), Dan (kytara), Roman (baskytara) a Kárl (bicí). Kapela momentálně natáčí své třetí studiové album, čtvrté v diskografii celkem. První kroky učinila hned na prahu tohoto roku, kdy si pronajala na několik dnů broumovské Městské divadlo a zrealizovala tam základy nové desky. Momentálně pokračuje v nahrávání. Vydání novinky je naplánováno na přelom března a dubna.

zdroj: Warner Music
zavřít