Dívky z Client zaúřadují v Praze

Vydáno 02.02.2010 | autor: PR

Britská electropopová trojice Client vystoupí 19. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Kapela jede turné u příležitosti vydání desky Command.

Dívky z Client zaúřadují v Praze Dívky z Client zaúřadují v Praze

Britští Client jsou jedním z těch hudebních projektů, který rád zůstává zahalen aurou tajemna. Zpočátku šly Kate Holmes a Sarah Blackwood, zakládající členky formace, dokonce tak daleko, že svou pravou totožnost skrývaly pod lakonické přezdívky Client A a Client B. „Chtěly bychom, aby nás lidé soudili podle naší hudby, ne podle vzhledu,“ říkají děvčata z projektu Client. „Navíc nás baví pohrávat si s anonymitou a pohlavní neurčitostí.“


Jejich oblečení na pódiu připomíná uniformy, v nichž dívky vypadají jako něco mezi letuškami a dominami. To výborně odpovídá jejich častým tématům voyerismu, odlidštěnému života ve městě a temných stránek lidské osobnosti. Client milují hraní před živým publikem a již od počátku měly plno příležitostí představit se publiku po celém světě. Jako oblíbenci Andyho Fletchera se již roku 2002 dostaly na společné turné s Depeche Mode a mají za sebou i šňůry koncertů s Erasure, Mickem Jonesem (The Clash) či Karlem Bartosem (Kraftwerk).

zdroj: D Smack U
zavřít