Střihavka: Nebilancuji, slavím!

Vydáno 05.02.2010 | autor: PR

Kamil Střihavka slaví 20 let na české hudební scéně – vydává bilanční dvojalbum a zároveň v březnu vyjede na koncertní šňůru po českých klubech a divadlech.

Střihavka: Nebilancuji, slavím! Střihavka: Nebilancuji, slavím!

Český „rockový Ježíš“ Kamil Střihavka měl hodně rušný konec minulého roku. Prožil to, čeho se obává každý, kdo se živý svým hlasem. Nemohl zpívat. Kamila Střihavku postihlo komplikované onemocnění hlasivek, které si vyžádalo naprostý hlasový klid a zrušení všech prosincových pracovních závazků. Výjimkou a zároveň testem uzdravených hlasivek bylo historicky poslední koncertní provedení rockové opery Jesus Christ Superstar konané v samém závěru minulého roku v Liberci. Hlasivky vydržely.


Kamil Střihavka
říká: „Nechci, aby to znělo teatrálně, ale mám pocit, že si plním své sny a jsem šťastný člověk. Hraji a zpívám se zajímavými lidmi, mám před sebou spoustu krásných koncertů. Jsem rád, že mě to drží a baví.“ Křest 2CD proběhne 3. 3. v pražském hudebním klubu Retro Music Hall. Na tento výjimečný koncert se sejdou hvězdní hosté: Lucie Bílá, Michal Pavlíček, Ota Baláž, Zdeněk Mazač a Dan Bárta. Kamil Střihavka zve na turné a říká: “Nebilancuji, ale slavím!

Kamil Střihavka & Leaders Best Of Tour 2010: 
3.3. PRAHA, RETRO MUSIC
11.3. BRNO, SEMILASO
12.3. ZÁBŘEH NA MORAVĚ, KD
24.3.OSTRAVA, KLUB PARNÍK
25.3. HAVÍŘOV, KLUB STOLÁRNA
26.3. DUBŇANY,  KD – U HODONÍNA
27.3. PÍSEK, DIVADLO POD ČAROU
15.4. BRUNTÁL, KD
20.4. SVITAVY, FEBRIKA
21.4. TÁBOR, DIVADLO OSKARA NEDBALA
24.4. DĚČÍN, ŠKUNER
27.4. PŘÍBRAM, DIVADLO A.DVOŘÁKA
30.4. VSETÍN, DK

zdroj: Sony Music
zavřít